Home » Despre noi

Despre noi

NAPOTHERM Energy Systems SRL este o companie specializata in conceptia, productia si comercializarea sistemelor termice si industriale dedicate unor aplicatii speciale, sisteme care au ca scop imbunatatiea eficientei energetice globale a proceselor in care se integreaza.

Produsele NAPOTHERM Energy Systems SRL se adreseaza atat pietei interne cat si unor piete externe cu deschidere spre folosirea sistemelor produse de companie. Ne adresam cu produsele noastre de calitate superioara tuturor clientilor care doresc produse de foarte buna calitate la preturi rezonabile si care doresc corectitudine, seriozitate maxima si flexibilitate in colaborarea cu un furnizor serios.

Produsele noastre cele mai importante sunt SCHIMBATOARELE DE CALDURA CU PLACI, MODULELE TERMICE de toate tipurile si pentru toate domeniile de aplicare, MODULELE DE EXPANSIUNE-ADAOS si SISTEMELE INDUSTRIALE pentru aplicatii speciale. Realizarea acestora se face in sectia noastra de productie cu personal avand inalta calificare si cu experienta de minim 10 ani in domeniu.

NAPOTHERM Energy Systems SRL vă oferă ca produse de bază:

 • SCHIMBATOARE DE CALDURA CU PLACI SI GARNITURI marca SPX-APV - Danemarca concepute special pentru producerea de agent termic pentru incalzire si preparare apa calda menajera cu agent termic de la reteaua urbana de termoficare sau de la o centrala termica locala, aplicatii cu agent termic primar abur, aplicatii cu apa geotermala sau de la pompe de caldura, aplicatii pe sistemele solare, aplicatii la sistemele de frig industrial si cooling/climatizare. Putem putand afirma ca schimbatoarele SPX-APV pot acoperi aproape toate domeniile industriale unde este nevoie de racire sau incalzire de fluide, ori pentru recuperarea caldurii din acestea. Agentii de lucru utilizati curent in schimbatoarele SPX-APV sunt: apa, apa minerala, apa geotermala, agenti termici agresivi chimic (baze, acizi), produse alimentare (lapte, bere, sucuri naturale, vin, ulei vegetal, mustar, tomate, maioneza, sirop de zahar, alcool, etc.), produse farmaceutice si cosmetice, apa de mare, uleiuri minerale si sintetice, produse chimice si petrochimice, agenti frigorifici, abur, agenti continind fibre sau particule in suspensie, gaze de ardere, etc.

 

 • SCHIMBATOARE DE CALDURA CU PLACI SUDATE marca VAHTERUS - Finlanda concepute special pentru aplicatii termice cu agent termic abur de presiune si temperatura inalta, recuperarea caldurii din gaze de ardere de la cazane, motoare termice, ori aplicatii industriale speciale, etc.

 

 • SCHIMBATOARE DE CALDURA CU PLACI BRAZATE marca SWEP – Suedia concepute special pentru aplicatii cu fluide curate, la o inalta eficienta a transferului termic realizata in echipamente in constructii deosebit de compacte.
 • MODULE DE PUNCTE TERMICE PREASAMBLATE SI COMPLET AUTOMATIZATE, productie Napotherm, pentru:
  • Producerea in regim instantaneu sau semi-instantaneu a apei calde menajere cu agent primar apa sau abur;
  • Producerea agentului termic de incalzire cu agent primar apa sau abur;
  • Producere combinata a apei calde menajere (instantaneu sau semi-instantaneu) şi a agentului termic de incalzire cu agent primar apa sau abur;
  • Producerea agentului termic pentru cooling/climatizare centralizata;

Modulele de puncte termice produse de Napotherm au o gama de capacitati incepand de la nivelul unui singur apartament (cu contorizare proprie) pana la capacitati necesare pentru un PT de cartier;

 

 • MODULE DE EXPANSIUNE – ADAOS pentru instalatiile de incalzire cu apa calda in sistem cu vane deversoare, vas deschis si pompe de adaos - productie Napotherm.

 

 • Vase de acumulare ACM si boilere cu una sau doua serpentine folosite pentru apa calda menajera fabricate din otel inox AISI 316L sau AISI 316Ti, produse de Dinox-H – Ungaria.

 

 • Produse Lacaze Energies – Franta: boilere pentru producere apa calda menajera cu arzator pe gaz sau rezistenta electrica incorporata, recuperatoare de caldura din gaze arse, cazane electrice, preparatoare electrice de agent termic, puffer-tank, rezervoare de apa racita, filtru magnetic vortex pentru extragerea oxizilor de fier din agentii termici, vase de acumulare industriale pt apa si produse industriale sau chimice, etc.

 

 • Dizolvatoare anticalcar electromagnetice produse de Trebema – Suedia. Sunt folosite pentru protejarea schimbatoarelor de caldura si a boilerelor impotriva depunerilor de calcar. La fel, se pot folosi si in aplicatii casnice pentru protejarea echipamentelor care folosesc apa rece sau calda (masini de spalat rufe, masini de spalat vase, etc).

 

 • Filtre de impuritati produse de Bernoulli – Suedia pentru protejarea schimbatoarelor de caldura, mai ales a celor care functioneaza cu apa industriala sau apa de emisar.

 

Experienţa noastră indelungată în proiectarea, dimensionarea şi comercializarea schimbătoarelor de căldura cu plăci si a modulelor si sistemelor termice, impreună cu corectitudinea, seriozitatea, flexibilitatea si respectul fata de client, un service si un suport tehnic de inalta clasa, sunt garanţia unui parteneriat de succes, destinat să răspunda celor mai exigente solicitări de performanţa ale Dumneavoastră.


Societatea Noastra produce, comercializează și montează deasemenea o gamă largă confecții metalice din inox sau fier: balustrade pentru balcoane si scari, scări pe structură metalică cu trepte de lemn masiv sau sticla, garduri și porți, mobilier metalic pentru gradina, rafturi metalice, mobilier și accesorii metalice pentru cofetării si bucatarii profesionale (mese, chiuvete, spălătoare, etc), recipiente din inox, cărucioare, accesorii auto, grătare.